Vés al contingut
FOTO NOTÍCIA 2

L’Executive MBA ofereix suport pels qui vulguin fer un canvi d’orientació professional

Els professionals que fan un Executive MBA estan preparats per ocupar posicions estratègiques, de presa de decisions i de lideratge. La riquesa del programa també rau en el fet que molts professionals venen de diferents experiències laborals, alguns ja exerceixen rols de direcció, altres tenen la projecció de creixement dins la mateixa empresa i altres fan la formació per fer un salt professional.
Pels darrers, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha signat un acord amb l’empresa de consultoria en l’àmbit de recursos humans i la selecció de personal Etalentum. 
 

E-Talentum ofereix acompanyament individualitzat als alumnes de l’Executive Master in Business and Administration (Executive MBA - EMBA)

Etalentum implementarà un programa d’acompanyament amb tots els estudiants interessats, que es podrà portar a terme des de les oficines que l’empresa té a Vic, Granollers o Manresa, amb el compromís d’estendre’l a qualsevol altra de les oficines que té en l’àmbit nacional o internacional, si es considera necessari.
Per altra banda, la UVic-UCC es compromet a donar a conèixer aquest programa entre l’estudiandat i incorporarà dins del màster una classe magistral d’Etalentum, com a model d’empresa d’èxit sorgit arran d’aquest màster, el curs 2011-2012, i com a expert en qualsevol àmbit referent als recursos humans.
 

L'Executive MBA ofereix una experiència d'aprenentatge transformadora 

L'Executive MBA ofereix una experiència d'aprenentatge transformadora que proporciona coneixements executius actualitzats i estratègies eficaces per assolir nous objectius professionals. Aquest màster inclou sessions d’assessorament empresarial personalitzat que permeten activar un estil de lideratge propi, ajuden els participants a identificar els seus objectius professionals i els proporciona un pla d'acompanyament adequat. Gràcies a aquest convenir, Etalentum passarà a ser entitat col·laboradora del màster.