Vés al contingut
Escola de postgrau
Impulsant la teva 
transformació

Benvingut a l'Escola de Postgrau de la UVic, el centre a on continua el coneixement que t'acompanya. Aquí trobaràs la formació específica i flexible que t'equipa perquè puguis perseguir el teu pròxim repte professional.

L’Escola de Postgrau de la UVic va néixer per omplir un buit entre el món acadèmic i el món empresarial. Entorns que canvien, evolucionen i creixen constantment, requereixen persones amb formació específica per contribuir al progrés de la nostra societat.

Flexible

Continuar aprenent sense que hagis de renunciar a res. Tots els nostres programes estan pensats perquè no hagis de comprometre la teva realitat. Horaris fora de la jornada laboral, multimodalitat de formació: en línia, presencial o híbrida. 

Actualitzada

Trobaràs formació adaptada a cada moment. Les demandes del mercat evolucionen de manera permanent, per això el currículum dels nostres programes s’adapten i s’actualitzen donant resposta als canvis constants. 

Professionalitzadora

Qualitat acadèmica, universitària i actualitzada al teu servei. Perseguim l’equilibri perfecte entre els coneixements pràctics i teòrics. Per aquest motiu, tots els programes tenen un equip polivalent de professorat amb àmplia experiència.  

Un acompanyament únic

Treballem per conèixer les teves inquietuds, entendre quines són les teves necessitats, i sobretot, descobrir els teus objectius, per poder-te oferir la proposta formativa que millor s’adapti a tu. 

Metodologia Disruptiva

Una fusió perfecta entre les activitats en-línia i les presencials. Un entorn d'aprenentatge nadiu digital que t'assegura un acompanyament continuo fins que acabes la teva formació.  

Responsabilitat Social aplicada a tots els programes

Tenim la missió de formar professionals preparats per a les demandes actuals del teixit empresarial amb coneixements i habilitats especifiques, siguin del sector que siguin, sense perseguir el benefici econòmic.

Coneix el director de l’Escola de Postgrau

Image
EduardPrats

L’Escola de Postgrau del Campus UVic de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) és una excel·lent opció per a aquelles persones que busquen avançar en la seva carrera professional i tenir bones perspectives de treball. La nostra proposta acadèmica es basa en tres eixos:

El primer, donar resposta a les necessitats de les empreses del territori de la Catalunya central. Els programes acadèmics s'han dissenyat analitzant amb molta cura allò que el nostre teixit empresarial necessita en matèria d'habilitats i coneixements, per poder formar els estudiants en quatre grans àmbits de coneixement, com són la salut, l’educació, l’empresa i comunicació, i l’enginyeria i tecnologia.

El segon eix es basa en l’ús d’una metodologia híbrida. Sabem que el nostre territori és molt ampli i a la vegada any rere any creix el nombre d’estudiants internacionals. Per això disposem d’un sistema híbrid pensat per a cada participant i que incorpora l'aprenentatge actiu i participatiu utilitzant la tecnologia online més avançada, com a mètode d'ensenyament.

Finalment, per desenvolupar els nostres plans docents comptem amb un professorat integrat per acadèmics i professionals en actiu, fet que aporta molt valor afegit i un grau d’experiència única als programes.

En un context canviant, la formació contínua permet que els professionals puguin millorar les seves habilitats, i alhora créixer i mantenir la seva ocupabilitat en el futur.

Eduard Prats,

Director de l'Escola de Postgrau de la UVic

Tria el teu programa

L'oferta formativa de l'Escola de Postgrau de la UVic està dissenyada perquè potenciïs i conservis la teva ocupabilitat en el mercat laboral actual.

Formació a Mida per a Empreses

Escollint la Formació a Mida us donem suport per dur a terme la transformació que esteu buscant, potenciant el talent intern i fent programes formatius exclusius i configurats per un equip docent experts en la temàtica sol·licitada.

  • Oferim programes de formació per empreses. Institucions i col·lectius professionals ajustats a les necessitats específiques de cada organització.
  • L'organització del curs vetlla pel rigor i la qualitat de la docència configurant un equip adequat als objectius acadèmics.
  • Per garantir l'èxit de la formació, oferim la possibilitat d'adaptar programes existents o bé crear-ne de nous, i impartir les classes a les vostres instal·lacions o les nostres del campus Vic.

Més cursos de continuïtat de la Universitat de Vic

Escola d'idiomes

Cursos d'idiomes

L’Escola d’Idiomes de la UVic ofereix formació d’idiomes de qualitat universitària i oberts a tothom. Pots escollir un curs diferents llengües, nivells i el format d’aprenentatge que s’adapti més be a tu.

Escola d'idiomes

Study Abroad

Els programes de Study Abroad són cursos per a estudiants universitaris interessats en estudiar unes setmanes a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, a Barcelona o a Vic, per aprendre espanyol i ampliar els seus estudis en els àmbits d’empresa, comunicació, innovació i disseny.

La teva comunitat UVic

Tan bon punt et matricules a un dels nostres programes tens accés als avantatges i serveis de la comunitat UVic que complementen l’activitat acadèmica:

L’alumnat de postgrau, màster o doctorat de la UVic-UCC pot disposar de la targeta universitària intel·ligent (TUI) que permet gaudir de tots els serveis adreçats a la comunitat universitària: borsa d’habitatge i transport, beques i ajuts, avantatges i descomptes, Servei d’Inserció Laboral, borsa de treball, Servei d’Esports, Unitat d’Emprenedoria, voluntariat, biblioteques, activitats culturals, serveis audiovisuals, aules informàtiques, serveis adreçats als estudiants internacionals, Escola d’Idiomes, Serveis Lingüístics, etc.


Posem a la disposició de l’alumnat el Servei de Carreres Professionals, que té com a objectiu principal la millora de la inserció laboral dels estudiants universitaris a través de pràctiques nacionals i internacionals, el Portal d’Ocupació i el Servei d’Orientació Laboral.


L’alumnat pot accedir gratuïtament a un programa de formació complementària en què es treballen habilitats transversals com l’autoconeixement, la marca personal o les claus per elaborar un discurs persuasiu.


La UVic-UCC organitza diferents actes de lliurament de diplomes per a l’alumnat que finalitza postgraus, màsters i doctorats. Son uns actes simbòlics que posen en valor la tasca feta pels estudiants durant la seva etapa formativa i els encoratgen a encarar amb èxit els reptes actuals del món laboral i la societat, cada vegada més complexa.


Un cop acabada la formació, es pot formar part gratuïtament del col·lectiu UAlumni. Aquesta agrupació pretén mantenir el contacte dels antics alumnes amb les diferents facultats de la UVic-UCC, tenir cura de la seva trajectòria professional i oferir serveis i avantatges que els siguin d’interès