Vés al contingut
estimulació

Explorant les Fronteres de l'Estimulació Neurològica

La 8a edició del Màster en Estimulació Neurològica s'inaugura amb expectatives altes, reunint a 21 estudiants determinats a explorar els límits de la neurorehabilitació i adquirir coneixements fonamentals per liderar en aquest camp en constant evolució. Amb un pla d'estudis innovador i pràctiques amb usuaris en centres de neurorehabilitació, els participants es preparen per enfrontar els reptes dinàmics de l'estimulació neurològica.

Distingits referents com Francesc Torralba, destacat catedràtic de Filosofia, Roberta Ghedina, experta en lingüística i teràpia de rehabilitació, i el Dr. Jaci Molins Roca, amb una extensa formació mèdica i en coaching, han compartit les seves perspectives amb els estudiants. Aquestes sessions amb professionals destacats proporcionen una visió àmplia i enriquidora del camp de l'estimulació neurològica.

Mentrestant, els estudiants de la 7a edició ja han iniciat el seminari de Kinaesthetics amb Mercedes Fernández, experta en teràpia ocupacional i directora clínica del centre INEAVA. Aquest seminari ha aportat una comprensió més profunda de les competències motrius de persones amb dificultats motores, seguint els 6 conceptes fonamentals de Kinaesthetics: l'estudi del moviment del cos.

A més de les exposicions teòriques, els estudiants han compartit experiències pràctiques i han rebut materials com el llibre "Sistema Conceptual Kinaesthetics" i un quadern de treball per enregistrar les seves vivències personals. Aquesta metodologia immersiva és una oportunitat única per integrar la teoria amb la pràctica, aprofundint en la comprensió del concepte Kinaesthetics.

Amb imatges que captiven la dinàmica de la sessió, els participants han tingut l'oportunitat de conèixer de prop les aplicacions pràctiques d'aquesta aproximació innovadora.