Vés al contingut
màster

Experiències del Màster en Sport Management & Marketing de la UVic

A través de sessions presencials els participants del màster en sport management & màrqueting viuen les últimes tendències i pràctiques innovadores del sector esportiu.

En aquest últim mes destaquem tres sortides que han estat molt ben rebudes:

  1. Potenciar la Fan Experience amb Tecnologia

La tecnologia és la clau per millorar la satisfacció dels aficionats en l'àmbit esportiu. Costa Kladianos, Head of Technology dels San Francisco 49ers, va compartir la seva experiència amb els estudiants, exposant les solucions tecnològiques aplicades al Levi's® Stadium. A més, la presència dels estudiants de la Widener University va enriquir la sessió amb perspectives internacionals.

  1. El Context Com a Element Clau en el Màrqueting Esportiu

El Dr. Joel Rookwood va dirigir una sessió emocionant sobre la importància del context en el disseny de les accions de màrqueting per a organitzacions esportives. Analitzant casos d'esdeveniments futbolístics a tot el món, els estudiants van entendre com el context social, polític i econòmic influeix en l'estratègia de màrqueting. Aquest enfocament va proporcionar una visió pràctica i global dels desafiaments i oportunitats en aquest camp.

  1. Innovació i Emprenedoria amb el Barça Innovation Hub

Una de les grans novetats d'aquesta edició és la col·laboració amb el Barça Innovation Hub. Els estudiants van tenir l'oportunitat de visitar les instal·lacions del BIHUB i explorar el nou Museu del Barça amb l'acompanyament de Sergi González Moreno. Aquesta sortida va proporcionar una visió pràctica de com la innovació pot transformar els espais esportius en experiències immersives i innovadores.

A través d'aquestes sessions i visites, els estudiants del Màster en Sport Management & Marketing de la UVic no només adquireixen coneixements teòrics, sinó que també experimenten directament les dinàmiques i les estratègies aplicades en el món real de la gestió esportiva. Aquesta combinació d'aprenentatge teòric i pràctic fa d'aquest programa una oportunitat excepcional per als professionals que busquen destacar en la indústria esportiva en constant evolució. Per a més detalls sobre aquest emocionant programa, descarregui el catàleg a la web del programa.