Vés al contingut
Postgrau en Peritatge Social

Postgrau
en Peritatge Social

Especialitza't en ciències socials forenses i aporta la teva expertesa en els processos judicials.

56 Titulats
Per a titulats de Grau en Treball Social o bé la doble titulació en Treball Social i Educació Social
Coneixements teòrics i pràctics per a la praxis com a especialista dins l'àmbit judicial
Paga la matrícula al teu ritme amb SeQura

Keyfacts


Modalitat / Lloc
Semipresencial
 / 
Barcelona

Inici
25 Octubre 2024

Idioma
Català
Espanyol

Edició
8a

Finalització
28 Juny 2025

Crèdits
30

Horari
Divendres, de 16.00h a 21.00h | Dissabte, de 9.00h a 14.00h. 2n i 4t cap de setmana de cada mes. La formació es complementa amb dues visites presencials a la Ciutat de Justícia (entre setmana).

Coorganitza
Image
TSCAT
Image
logo fiss
gdpr*
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce

Què aprendràs?


Les habilitats per a l'elaboració, exposició i defensa d'un dictamen que et permet exercir com a pèrit social, i convertir-te en especialista dins l'àmbit judicial. El Postgrau en Peritatge Social et dota d'eines d'investigació i d'exploració per poder oferir elements valoratius als òrgans judicials com a expert i així ajudar a la presa de decisions judicials ajustada a cada situació i a cada persona en particular.

  • Entén com aplicar el marc teòric i pràctic per a la praxi com a especialista dins l'àmbit judicial
  • Desenvolupa les teves habilitats per a l'elaboració, exposició i defensa d'un dictamen.
  • Obtens les eines per donar resposta a l'increment en la demanda de la part particular immersa en un procés judicial i aportar al procediment el dictamen tècnic d'un/a professional especialitzat/da en coneixements específics de l'àmbit social.
  • Actua com a perit social en l'àmbit jurídic i obre’t camí a una nova sortida laboral emprenedora per al professional de l'àmbit social. 

Equip docent


Direcció

Meritxell Ortí

Meritxell Ortí

Diplomada en Treball Social. Escola Universitària de Treball Social (EUTSUB). Graduada en Criminologia i Política Criminal (UB).

sílvia Madird - foto

Sílvia Madrid

Diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida. Màster en intervenció social en les societats del coneixement. Directora d'Osona Acció Social, i docent en àrees com Infermeria, Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional a la UVic-Universitat Central de Catalunya.


  • Carles Martin.

    Doctor en Medicina per la UAB. Metge forense titular en excedència voluntària. Capacitat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya en Psiquiatria Forense. Expert en psiquiatria forense. Ex-subdirector de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya i docent universitari (lector AQU) en l'àmbit de la medicina legal i forense.


  • Montse Mas.

    Graduada en Treball Social. Formació en Peritatge Social. Postgraus en l’àmbit del lideratge Direcció i Consultoria d’equips. Formació en PNL. Formació en Supervisió d’equips. Experta en la intervenció psicosocial en emergències. Ha treballat a l’administració Pública en l’àmbit dels SS. Actualment es dedica a supervisar equips de Serveis Socials i al Peritatge Social. 


  • Montserrat Tur.

    Llicenciada en Dret per la UAB. Postgrau en Mediació familiar sistèmica per la UdG i màster en Coaching i lideratge personal per la UB. Especialista en dret de família i d'infància. Membre de la Comissió de Codificació del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Presidenta de l'Associació Catalana de Dret Col·laboratiu. Autora del llibre Divorcis amb amor i altres publicacions sobre conflicte familiar. Docent de diferents màsters i postgraus universitaris relacionats amb el dret de família, la mediació i la resolució alternativa de conflictes. 


  • Àngels Arenyes.

    Diplomada en Treball Social per la URL, llicenciada en Criminologia per la UB, postgraduada en Mediació, i en Criminologia i Execució penal. Habilitada en Peritatge Social i Mediadora en actiu. Experiència laboral en l’àmbit penal d’adults i menors. Actualment, treballadora social i mediadora a l'Equip de Mediació i Assessorament Tècnic de Girona (EMAT), del Departament de Justícia de la Generalitat.  


  • Vanessa Jawo .

    Graduada en Treball Social per la UB. Grau en Drets Humans i Privació de llibertat a la UB. Màster en Criminologia, Política Criminal i Sociologia Jurídica-Penal a la UB. Té experiència en investigació en xarxa en l’àmbit de les experiències migratòries i les construccions identitàries. Membre de la Xarxa d’investigadors Sabers Migrants. Actualment, treballadora social a l’Equip d’Assessorament Tècnic Penal de Barcelona Comarques.


  • Oscar Lopez Garcia.

    Llicenciat en Dret per la UB. Màster especialista en Dret Penal per l'ICAB. Curs especialista de Dret Penitenciari i de Jurisdicció de Menors, al Col·legi d’Advocats Barcelona. Advocat Penalista en el Despatx Peñarroja Pales des de gener de 2001.  


  • Eva Giralt.

    Treballadora Social Forense i Supervisora. Postgraduada en Supervisió, en Entrevista, en Peritatge Social, també té un màster en Mediació i en Formació per al Professorat. Especialista en diagnòstic social i tècniques d'entrevista. Treballa en l’àmbit penal i infància.


  • Estefania Molina Arasa.

    Graduada i llicenciada en Criminologia i Política Criminal per la UB. Diplomada en Treball Social per la UB. En actiu a l’Equip d’Assessorament Tècnic Penal de Barcelona Comarques (EATP) del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.


  • Sergio Ramos Pozon.

    Llicenciat en Filosofia, màster en Bioètica i ètiques aplicades, i doctor en Filosofia. Professor lector a l’Escola d’Infermeria de la UB.   


Procés d'accés


El procés d’admissió comença amb una primera entrevista on s’avaluarà la teva candidatura. L’objectiu de l’entrevista és el de garantir que la formació és adequada a les teves necessitats i que en puguis treure el màxim rendiment així com també assegurar la qualitat del grup que cursarà el programa.


Un cop finalitzat el procés d’admissió, has d’omplir el formulari de preinscripció i fer el pagament del 10% del preu del programa (mínim 200€).  

Aquest import va a compte de la matrícula i et reserva una plaça en el programa. Aquest import no està subjecte a descomptes. 


Si has estat admès al programa, podràs escollir formalitzar la matrícula abonant l'import en un únic pagament, o seleccionar un dels pagaments fraccionats i pagar al teu ritme. 
Pots consultar quines quotes s’adapten més al teu ritme al simulador que apareix al menú flotant de cada programa. L’import màxim fraccionable amb SeQura són 8.000 €. Aquesta opció només està disponible per a targetes de crèdit associades a entitats bancàries espanyoles. 


Tens el perfil per entrar al nostre programa?

Bonificacions i ajuts


Empreses i institucions que matriculin 3 o més alumnes: 10%
UVIC Alumni: 10%
Estudiants UVic: 10%

Consulta les bonificacions que pots obtenir durant el procés d’admissió.


Aquest programa es pot bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE). Una entitat que gestiona el crèdit que les empreses destinen a la formació dels seus treballadors.

Per a més informació sobre la bonificació a través de FUNDAE, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 881 55 22 o per correu bonificacio.fundae@uvic.cat 


Activitats


Vine al Virtual Open Day (VOD) del 13 al 15 de maig i resol tots el teus dubtes amb la coordinació del programa
Modalitat: 
Online
  |  
Idioma: 
Català
Espanyol
  |  
Preu: 
Inscripció gratuïta