Vés al contingut
Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació

Màster
en Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació

Equipa’t per oferir assistència i rehabilitació de les persones adultes afectades per patologies neurològiques. 

Estimulació Basal, Kinaesthetics, Concepte Vojta, Neurodinàmica
Tractaments adaptats a l'evolució cada pacient neurològic
Formació especialitzada, actualitzada i ajustada a les necessitats dels malalts neurològics
Paga la matrícula al teu ritme amb SeQura

Keyfacts


Modalitat / Lloc
Presencial
 / 
Barcelona

Inici
24 Gener 2025

Idioma
Espanyol

Edició
8a

Finalització
14 Desembre 2025

Crèdits
60

Horari
Divendres, de 16.00h a 20.00h | Dissabte, de 9.00h a 13.30h i de 15.00h a 18.30h | Diumenge, de 9.00h a 14.00h. 1 ò 2 caps de setmana al mes

Image
UEN
gdpr*
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce

Què aprendràs?


Les noves eines assistencials, per desenvolupar habilitats especifiques en l'assistència i rehabilitació de les persones adultes afectades per patologies neurològiques. El Màster en Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació, et capacita per desenvolupar tractaments individualitzats, personalitzats i adaptats a l'evolució de cada pacient neurològic. Coneixeràs eines com l'Estimulació Basal, Kinaesthetics, Neurodinàmica, l'entrenament orientat a la tasca, Teràpia per restricció del costat sa, Teràpia Mirall, Teràpia assistida amb gossos, Hidroteràpia, Modulació Pedagògica, Musicoteràpia i Optometria, Bobath i Perffetti.

  • Obtens una formació especialitzada, actualitzada i ajustada a les necessitats dels malalts neurològics.
  • Comparteixes l'experiència del model assistencial utilitzat a la Unitat d'Estimulació Neurològica amb altres professionals.
  • Veus els nous models i mètodes assistencials usats en Neurorehabilitació, a través d'una visió innovadora que ajudi a decidir els tractaments tenint en compte els desitjos i voluntats dels mateixos pacients amb afectacions neurològiques i els seus familiars.
  • Estàs acompanyat per experts en Neurorehabilitació, que fan servir diàriament aquestes eines en la seva pràctica clínica.
  • Assisteixes a seminaris enfocats a la posada en pràctica perquè després puguis aplicar els nous coneixements a la teva pràctica clínica habitual
     

Equip docent


Direcció

Oriol Alargé

Oriol Alargé

Coordinador del Màster i professor de Fisioteràpia del Departament de Salut i Acció Social, Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC.


  • Dra. Helena Bascuñana.

    Board europeu en medicina física i rehabilitació. Fellowship en Rehabilitació del dany cerebral per la Universitat Estatal de Nova York. Màster en Logopèdia per l’ISEP i la UPC. Expert universitari en Nutrició Artificial ambulatòria i domiciliària per la UNED. Cap del servei de Rehabilitació de l’Hospital de Sant Pau. Metge especialista en medicina física i rehabilitació. 


  • Dr. Jaci Molins Roca.

    Llicenciada en Medicina i Especialista en Rehabilitació (UAB). Màster en Coaching i Lideratge Personal (UB). Màster en el Model Sistèmic per la Escola de Teràpia Familiar i Relacional (UAB). Diplomada en Infermeria per la UB.  Ha estat Cap del servei de rhb i Directora médica de l’Hospital Santa Tecla de Tarragona. Mestre de fisioteràpia a la URV i formadora de Coaching salud en màster universitaris.


  • Dr. Francesc Torralba.

    Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Doctor en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Doctor en Pedagogia per la universitat Ramon Llull. Catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull. Director de la Càtedra Ethos d’ètica aplicada en la Universitat Ramon Llull.


  • Dra. Ester Busquets.

    Doctora en Filosofia per la URL. Diplomada a Infermeria per la UAB. Especialista en bioètica. És professora de Bioètica a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC. Coordinadora de la Càtedra de Bioètica Fundació Grifols UVic-UCC.


  • Dr. Ángel Sánchez.

    Doctor per la Universitat Rey Juan Carlos. Màster en Patologia Neurològica. Especialista en Dany Cerebral Adquirit. Expert en Avaluació i Rehabilitació Neuropsicològica i Neurolingüística. Terapeuta de mà. Assessor clínic independent en Neurorehabilitació. Diplomat en Teràpia Ocupacional a l'HUFA. PDI Universitat Rei Juan Carlos.


  • Dr. Xavier Vidal.

    Doctor en Fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya. UIC. Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i estimulació Cognitiva. UAB. Institut Guttmann. Cap del servei de Rehabilitació a l'Hospital Quirón. Institut Cugat. Professor de Grau i Màster en Facultat Ciències de la Salut Blanquerna. Va ser Fisioterapeuta a Fundació Aspace Catalunya (1999-2016) i Fisioterapeuta 1er equip Girona FC, SAD (2017-2020).


  • Dr. Carlos Rodríguez López.

    CEO de Mbody i Director de Sinapse Neurologia. Va fer el doctorat sobre la influència mecànica del sistema nerviós perifèric en pacients amb ictus. Des de fa 15 anys imparteix docència sobre Nervi Perifèric i Moviment en patologia neurològica, així com Dolor, Exercici Terapèutic i Robòtica a l'àmbit neurològic.


  • Mercedes Fernández.

    Graduada a Teràpia ocupacional per la Universitat de Saragossa. Trainer de Kinaesthetics Nivell 3 per l'EKA. Des de fa més de 20 anys treballa a l'atenció ambulatòria i domiciliària de persones amb dany neurològic. Des de fa 15 anys imparteix docència sobre el concepte Kinaesthetics al nostre país.


  • Anna Esclusa.

    Llicenciada en Pedagogia. Formadora de Basale Stimulation®. Terapeuta Affolter. Practitioner en PNL. Moduladora pedagògica.


  • Roberta Ghedina.

    Llicenciada en Lingüística, Diplomada a “Terapista della Riabilitazione” a Itàlia (convalidació a Fisioterapeuta). Diplomada en Logopèdia, formada en Neuropsicologia, Coaching Sostenible, Teràpia Visual i Lingüística Clínica. Formadora en Intervenció Neurocognitiva. Experta en dany cerebral adquirit des del punt de vista sensitivomotor, visual i lingüístic, paràlisi facial.


  • Mònica Junquero.

    Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Gimbernat. Certificada com a tutora Bobath per la associació internacional d`instructors/es (IBITA). Formació contínua en neurociència, terapia neurològica i raonament clínic en nerurorehabilitació amb experts clínics de IBITA. Titulació d’experta en Teràpia Miofascial per la universitat Blanquerna. Directora clínica de NeuroSalut Barcelona.


  • Ruth Abela.

    Màster en Musicoteràpia per la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona, amb especialitat en Musicoteràpia Neurològica (Robert F. Unkefer Academy for Neurologic Music Therapy). Llicenciada en Fisioteràpia per la Universitat de Malta. 10 anys d'experiència com a musicoterapeuta a centres de rehabilitació neurològica, malaltia d'Alzheimer i pluridiscapacitat.


  • Dr. Luis Perales.

    Doctor en Fisioterapia (UAX 2013). Màster en Investigació en Ciències de la Salut (UAX 2011). Professor assistent per la Asociación Vojta Internacional (nens i adults). Responsable de Departament d'investigació a AEVO. Fisioterapeuta del Servei de Neuro-rehabilitació de la Fundación Numen. Professor d'estàncies clíniques de fisioteràpia (Universidad CEU San Pablo).


  • Montserrat Gutiérrez.

    Llicenciada en Educació Física. Diplomada en Fisioterapia. Terapeuta Bobath pediatric. Formadora Senior del concepte Halliwick. Membre del Comitè de Docència i Investigació de l'Associació Internacional Halliwick. Presidenta de l'Associació Catalana del Concepte Halliwick-Sala Puigverd. Professora d'educació física i fisioterapeuta al Centre educatiu l'Heura del Vallès Fundació privada, Terrassa.


  • Jordi Cassanyer.

    Fisioterapeuta especialitzat en neurologia pediàtrica. Secretari de l'Associació Catalana del Concepte Halliwick-Sala Puigverd. Professor oficial del Concepte Halliwick. Professor de màster i grau de la Universitat de Vic - Central de Catalunya. Fisioterapeuta a l'Associació de neurorehabilitació infantil Sala Puigverd, Castellar del Vallès.


  • Laura Rodríguez.

    Diplomada en Fisioteràpia per la Uvic. Master en Fisioteràpia del Tòrax per la Gimbernat. A treballat en l’àmbit geriàtric i domiciliari. Actualment treballa dins l’àmbit de la neurorehabilitació a la Unitat d’Estimulació Neurològica. Forma part de la comissió de Fisioteràpia cardiorespiratòria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.


  • Sonia Ferres.

    Graduada en Fisioteràpia i Màster Universitari en Investigació Translacional en Fisioteràpia per l'EUIF Gimbernat. Actualment doctoranda en el programa de doctorat en Psicologia de la Salut i de l'Esport de l'UAB. Professora titular de l'EUIF Gimbernat. Professora certificada del Mètode Feldenkrais.


  • Sandra Castellà.

    Diplomada en Fisioteràpia per la UManresa-FUB. Graduada en psicologia per la UOC. Experta en neurorehabilitació per la UCV. Màster en simulació clínica aplicada a la formació de professionals. Posgraduada en síndrome de dolor miofascial. Fisioterapeuta al SIRN del Bages (Servei de Rehabilitació Neurològica del Bages) i professora col·laboradora a la UManresa-FUB.


  • Clara Vilageliu.

    Diploma en Fisioteràpia. Postgrau en Pediatria (UIC). Formada en Basale Stimulation ® (bàsic i aprofundiment), Affolter ®, Water specific Therapy and Point Program Halliwick in neurology (pediàtric i adult). Fisioterapeuta neurorehabilitadora al SIRN del Bages. Col·laboradora de la UCC en la formació pràctica dels alumnes del grau en fisioteràpia.


  • Dr. Gerad Álvarez.

    Diplomat en Fisioteràpia. Diplomat en Osteopatia. Màster Universitari en Investigació Aplicada a les Ciències de la Salut. Doctor en Metodologia de la Investigació Biomèdica i Salut Pública. Professor associat del Grau de Fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (Universitat Ramón Llull). Director del Centre OsteoBCN. Director del centre espanyol de la Fundació Center for Osteopathic Medicine Collaboration.


  • Dr. Daniel Jiménez.

    Doctor en Educació Inclusiva. Màster Oficial en Educació Inclusiva. Diplomat en Fisioteràpia. Professor de la UVic-UCC des del 2000. Línies de recerca en l'ACP i atenció a les persones amb discapacitat. Membre del Grup de Recerca SAMI de la UVic-UCC, Campus Vic.


  • Silvia Gamarra.

    Diplomada a Teràpia ocupacional per la UAB. Màster en rehabilitació neurològica per l'E. U. Gimbernat. Postgrau de Tècnic Ortopèdic per la UIC Barcelona. Ha treballat a l'ortopèdia de la Fundació Torres Falguera i al Centre Sírius de Granollers. Actualment treballa a la UEN Barcelona ia la Clínica de Neurorehabilitació de Sant Cugat.


  • Carmen Valero.

    Codirectora CEIMA (Centre especialitzat en rehabilitació de l'extremitat superior). Terapeuta Ocupacional. Postgrau en Tècniques. Ortopèdiques. Diploma Interuniversitari a Rééducation Appareillage a Chirurgie de la Main. Docent Universitat Internacional d’Andalusia. Professora Associada d'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa. 2019-2020. Co-Autora, Llibre "Teràpia de mà basada en el raonament clínic i l'evidència".


  • Jorge Pozo.

    Terapeuta Ocupacional a CEIMA (Centre especialitzat en rehabilitació de l'extremitat superior). Expert en Teràpia de mà per la Universitat Rey Juan Carlos. Postgrau en Actualització a Teràpia de mà per la Universitat Gimbernat. Vocal de formació i noves tecnologies – COPTOA i COPTOPA.


  • Marta Not.

    Diplomada en Fisioteràpia i Llicenciada en Psicologia per Blanquerna, especialista en Neurorehabilitació per l'Institut Guttmann, Especialista en Dolor Miofascial per la URV. Especialista en desenvolupament neuromotor segons el mètode INPP, terapeuta Johansen. Formadora de Basale Stimulation®. Màster en simulació aplicada a la formació de professionals de ciències de la salut i socials. Direcció i fisioterapeuta del SIRN del Bages. Coordinadora de Simulació a la FUB i docent.


  • Alba Jiménez.

    Fisioterapeuta per l'EUG. Màster Oficial en Ciències del Sistema Nerviós: Neurorehabilitació, Màster en Estimulació Neurològica i membre comissió neurologia CFC. Responsable de continguts del grup Mbody, dirigit pel Dr. Carlos Rodríguez, on realitza activitat docent i de coordinació de cursos centrats en la influència de l'SNP en el moviment, Dolor i Exercici Terapèutic en pacients neurològics.


  • María González.

    Terapeuta Ocupacional. Psicomotricitat. Especialista en Neurorehabilitació. Responsable de la secció de Teràpia Ocupacional de Mbody. Terapeuta Bobath avançada. Tutora de Fascial Integrative Concept. Formada a Affolter, TIN i Exercici Terapèutic. Directora del Gabinet NeuroActivitat i La Travesía School. Més de 15 anys dexperiència en clínica i docència.


  • Marta Fransoy.

    Diplomada en Òptica i Optometria per la UPC. Optometrista i Audiòloga. Professora titular de la UPC, pionera en la creació del programa Erasmus en optometria, i les campanyes de prevenció de la salut visual a les escoles com a vocal del COOOC. Col·labora amb la UPF, la UVIC i la Fundació Politècnica de Catalunya, impartint docència de Postgrau i Màster sobre el desenvolupament de la integració visual-auditiva per l'aprenentatge.


  • Almudena García.

    Doctora en Psicologia CumLaude i Màster en Neuropsicologia Clínica per la Universitat de Barcelona. Neuropsicòloga clínica en Fundació Foltra. Professora universitària a Escola de treball Social (EUTS-USC). Professora del Grau de Psicologia UNIR i Ui1. Professora del Màster de Neuropsicologia Clínica laUOC. Ha col·laborat professor a la UNED.


Casos d'èxit


Pau juan - testimonial

Les principals raons per cursar el màster van ser les matèries que s'implanten i els horaris que faciliten compaginar amb la feina i poder realitzar les pràctiques en diferents centres per així poder aprendre diferents metodologies de treball.

Pau Juan Catalan, Fisioterapeuta a la Unitat d'Estimulació Neurològica

Procés d'accés


El procés d’admissió comença amb una primera entrevista on s’avaluarà la teva candidatura. L’objectiu de l’entrevista és el de garantir que la formació és adequada a les teves necessitats i que en puguis treure el màxim rendiment així com també assegurar la qualitat del grup que cursarà el programa.


Un cop finalitzat el procés d’admissió, has d’omplir el formulari de preinscripció i fer el pagament del 10% del preu del programa (mínim 200€).  

Aquest import va a compte de la matrícula i et reserva una plaça en el programa. Aquest import no està subjecte a descomptes. 


Si has estat admès al programa, podràs escollir formalitzar la matrícula abonant l'import en un únic pagament, o seleccionar un dels pagaments fraccionats i pagar al teu ritme. 
Pots consultar quines quotes s’adapten més al teu ritme al simulador que apareix al menú flotant de cada programa. L’import màxim fraccionable amb SeQura són 8.000 €. Aquesta opció només està disponible per a targetes de crèdit associades a entitats bancàries espanyoles. 


Tens el perfil per entrar al nostre programa?

Bonificacions i ajuts


Empreses i institucions que matriculin 3 o més alumnes: 10%
UVIC Alumni: 10%
Estudiants UVic: 10%

Consulta les bonificacions que pots obtenir durant el procés d’admissió.


Aquest programa es pot bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE). Una entitat que gestiona el crèdit que les empreses destinen a la formació dels seus treballadors.

Per a més informació sobre la bonificació a través de FUNDAE, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 881 55 22 o per correu bonificacio.fundae@uvic.cat 


Activitats


Vine al Virtual Open Day (VOD) del 13 al 15 de maig i resol tots el teus dubtes amb la coordinació del programa
Modalitat: 
Online
  |  
Idioma: 
Català
Espanyol
  |  
Preu: 
Inscripció gratuïta