
Màster
en Atenció Pal·liativa a Persones amb Malalties Avançades ICO/UVic
Fes accessible el dret a rebre una atenció pal·liativa de qualitat a totes les persones que ho necessiten.
Keyfacts
Modalitat
Inici
Idioma
Edició
Finalització
Crèdits
Horari
Què aprendràs?
A generar i difondre el coneixement sobre l'atenció pal·liativa integral i integrada així com transferir aquest coneixement a les organitzacions que tenen com a objectiu millorar la qualitat d'atenció i organitzativa. El Màster en Atenció Pal·liativa a Persones amb Malalties Avançades ICO/UVic et capacita per la pràctica assistencial i per a la investigació en l'àmbit de l'atenció pal·liativa de qualitat centrada en les necessitats dels pacients amb malalties i condicions cròniques complexes i avançades, tant oncològiques com no oncològiques, a tots els serveis de salut i socials.
- Aprendràs des d'un estil de treball basat en l'efectivitat, eficiència, i l'orientació a clients i resultats, la multidisciplinarietat.
- Tindràs accés als recursos de la comarca d'Osona, i a escala nacional i internacional amb partenariats sinèrgics.
- Podràs generar, difondre i transferir coneixement i pràctica assistencial sobre l'atenció integral pal·liativa de persones amb malalties cròniques avançades
- Promouràs projectes i iniciatives de recerca i polítiques d'actuació per millorar l'atenció pal·liativa de persones amb malalties avançades a l'entorn immediat.
- Estaràs guiat per la Càtedra de Cures Pal·liatives de Catalunya UVIC-UCC/ICO dirigida pel Dr. Xavier Gómez Batiste.
Equip docent
Direcció

Xavier Gómez-Batiste
Catedràtic i Càtedra Facultat de Medicina UVic-UCC.
Gustavo de Simone .Institut Pallium Amèrica Llatina. Universitat del Salvador. Bons Aires. Argentina.
Uría Guevara .Institut de Dolor i Cures Pal·liatives. Facultat de Medicina. Universitat Autònoma Benito Juárez. Oaxaca. Mèxic.
Dra. Vilma Tripodoro.Metge, doctora en Medicina. Cap del Departament de Cures Pal·liatives Institut de Recerques Mèdiques Alfredo Lanari Universitat de Buenos Aires. Membre de la Comissió Directiva de l'Institut Pallium Llatinoamèrica Coordinadora Programa PAMPA (Programa Assistencial Multidisciplinari Pallium). Coordinació programa NECPAL (necessitats Pal·liatives).
Dra. Agnès Calsina Berna.Metge, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Doctora en Medicina. Servei de Cures Pal·liatives. Institut Català d’Oncologia, Badalona. Professora associada de la Facultat de Medicina UVIC-UCC.
Sarah Mir .Càtedra ICO/UVIC de Cures Pal·liatives.
Dr. Joaquim Julià Torras.Metge, especialista en Medicina Interna. Doctor en Medicina. Cap de servei. Servei de Cures Pal·liatives. Institut Català d’Oncologia, Badalona. Co- director Càtedra We-*Care UIC.
Dra Silvia Viel Sirito.Psicòloga Clínica. Doctora en psicologia. Membre de la societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives
Sra. Elisabet Barbero Biedm.Treballadora social sanitària. Màster en Cures Pal·liatives. Coordinadora de la Unitat de Treball social Sanitari ICO Hospitalet
Dr. Joan Bertran Muñoz.Metge, especialista en Medicina Interna. Doctor en Medicina Metge adjunt a l'hospital Sant Rafael. Membre del Institut Borja de Bioètica.
Dr. Joaquín Limonero Garcia.Catedràtic en psicologia. Professor titular en el Departament de Psicologia Bàsica de la Universitat Autònoma de Barcelona. Membre del Grup de Recerca en Estrès i Salut. Investigador expert en atenció psicològica a final de vida.
Dra. Paz Fernández Ortega.Infermera. Doctora en ciències infermeres.
Dr. Jesús González Barboteo.Metge, especialista en geriatria. Doctor en Medicina. Servei de Cures Pal·liatives. Institut Català d'Oncologia Hospitalet. President del Comitè de Bioètica Hospital de Bellvitge. Director de la revista Medicina Pal·liativa.
Dr. Albert Tuca Rodriguez.Metge, especialista en Oncologia mèdica. Doctor en Medicina. Coordinador de la Unitat de Suport i Cures Pal·liatives, Hospital Clínic de Barcelona. Professor de Departament de Medicina de la Universitat de Barcelona. Codirector de la Càtedra de Cures Pal·liatives de la Universitat de Barcelona-Hospital Clínic. President de la Comissió de Garantia i Avaluació, Generalitat de Catalunya.
Dr. Xavier Gómez Batiste Alentorn.Metge, especialista en oncologia mèdica. Doctor en medicina. Director científic del Programa per a l'Atenció a Persones amb Malalties Avançades de l'Obra Social la Caixa . Catedràtic de Cures Pal·liatives de la Facultat de Medicina UVIC/UCC
Dra. Anna Casellas Grau.Psicòloga, doctora en Psicologia de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona. Investigadora i coordinadora de l'Observatori d'Atenció Psicosocial del Càncer en el Institut Català d'Oncologia.
Dra. Núria Molist Brunet.Metge, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Doctora en Medicina. Hospital Universitari de la Santa Creu Vic.
Dra. Rosa Maria Montoliu Valls.Metge. Informació i Documentació Clínica ICO.
Dra. Montse Plana.Metgessa i psicoterapeuta, màster en salut mental, experta en grups i equips, consultoria d'organitzacions
Sra. Rosa Noell Boix.Infermera PADES Osona. Màster en Cures Pal·liatives. Hospital Universitari de la Santa Creu (Vic).
Procés d'accés
El procés d’admissió comença amb una primera entrevista on s’avaluarà la teva candidatura. L’objectiu de l’entrevista és el de garantir que la formació és adequada a les teves necessitats i que en puguis treure el màxim rendiment així com també assegurar la qualitat del grup que cursarà el programa.
Un cop finalitzat el procés d’admissió, has d’omplir el formulari de preinscripció i fer el pagament del 10% del preu del programa (mínim 200€).
Aquest import va a compte de la matrícula i et reserva una plaça en el programa. Aquest import no està subjecte a descomptes.
Si has estat admès al programa, podràs escollir formalitzar la matrícula abonant l'import en un únic pagament, o seleccionar un dels pagaments fraccionats i pagar al teu ritme.
Pots consultar quines quotes s’adapten més al teu ritme al simulador que apareix al menú flotant de cada programa. L’import màxim fraccionable amb SeQura són 8.000 €. Aquesta opció només està disponible per a targetes de crèdit associades a entitats bancàries espanyoles.
Bonificacions i ajuts
Empreses i institucions que porten 3 o més treballadors: 10%
UVIC Alumni: 10%
Estudiants UVic: 10%
Consulta les bonificacions que pots obtenir per la teva experiència durant el procés d’admissió.
Aquest programa es pot bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE). Una entitat que gestiona el crèdit que les empreses destinen a la formació dels seus treballadors.
Per a més informació, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 881 55 22 o per correu bonificacio.fundae@uvic.cat