Vés al contingut
emba

Executive MBA

Activa tot el teu potencial professional, multiplica les teves oportunitats i converteix-te el líder capaç de donar resposta als reptes d’avui.   

Activa el teu lideratge i dóna resposta a la complexitat del món empresarial
Aprèn a través de Experiential Learning
Coaching Executiu Personalitzat
Presencialitat justa, Blended Learning

Keyfacts


Modalitat / Lloc
Híbrida
 / 
Vic

Inici
4 Octubre 2024

Idioma
Espanyol

Edició
9a

Finalització
25 Juliol 2025

Crèdits
60

Horari
Sessions online sincròniques. Combinació de sessions magistrals i networking online un cop per setmana. Dijous a les 19:00h. Sessions presencials: 1 divendres al mes a Vic

gdpr*
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce
Camp automàtic utilitzat pel vincle amb salesforce

Què aprendràs?


A pensar, crear i gestionar com a un líder d’alt impacte. L’Executive MBA és una experiència d’aprenentatge que et transforma, t’equipa amb coneixement executiu actualitzat i et dona les estratègies perquè puguis aconseguir tots els teus objectius professionals.  

 • Activa el teu propi estil de lideratge amb sessions de coaching empresarial personalitzat, descobriràs quins són els teus objectius professionals i tindràs un pla d’acompanyament.
 • Tindràs el coneixement i les eines per respondre creativament als reptes que planteja un món laboral i empresarial dinàmic canviant i globalitzat.  
 • Aprendràs com generar alta rendibilitat econòmica i de valor amb projectes guanyadors abans de sortir al mercat
 • T’obrirà les portes al teu creixement personal, professional i a desenvolupar el talent col·lectiu.
 • Desenvoluparàs un lideratge eficient i competitiu en el mercat integrant la innovació, la creativitat, la responsabilitat social. 

Equip docent


Direcció

Montse Currius

Montse Corrius

Directora de la unitat de programes internacionals.

Maria Dolors Crous

Maria Dolors Crous

Consultora en creació d'equips d'alt rendiment i coaching per a directius a empreses de diferents sectors.


 • Núria Arimany.

  Doctora en Comptabilitat i Auditoria per la UB. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professora de comptabilitat i finances a la UVic-UCC. És coordinadora del programa de doctorat Dret, Economia i Empresa i del grup de recerca Emprèn. Anteriorment, havia estat responsable de l'àrea comptable i fiscal d'una empresa de consultoria.


 • Daniel Batlle.

  Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE. CEO de l'empresa de medicina i estètica capil·lar Svenson Iberia. Soci fundador de 4ADVANCE (ex AVAMURA) i BEC.


 • Cèsar Duch.

  Doctor en Ciències Econòmiques per la UB. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Dret per la UB. Professor acreditat per la Jacksonville University (USA). Àmplia experiència en mercats internacionals, de productes industrials i de serveis. Ha estat professor i coordinador de l'MBA de la UVic-UCC.


 • Joan Albert Garcia-Moga.

  EMBA per EADA Business School, Bachelor of Science per la Fairleigh Dickinson University (NJ, EUA). Format en gestió de la innovació al MIT (EUA) i com a professor al IESE. Ha estat director executiu i professor resident a BARNA Business School (República Dominicana) i director regional (Catalunya, Balears i Canàries) a ECA, SAU. Actualment, és consultor internacional d'empreses i professor d'estratègia, innovació i direcció de persones a ESADE, EADA i UVic-UCC.


 • Carles Gómara.

  Llicenciat en Informàtica per la UPC. MBA per ESADE i la Kenan-Flagler Business School de la University of North Carolina, USA. Especialista en transformació digital i tendències tecnològiques. Ha treballat a GETRONICS i actualment és gerent d'Innovació a ACCIÓ i responsable de participació al Mobile World Congress (MWC).


 • Jesús Lázaro.

  Enginyer Elèctric per la UPC. Programa de Direcció General per IESE. Boolavogue Corp. Services. Àmplia experiència en direcció d’unitats de negoci, empreses nacionals i internacionals. Assessor d’empreses en les àrees d’estratègia, màrqueting i desenvolupament de negoci. Membre de diferents consells d’administració d’empreses de nova creació (start-ups). 


 • Joan Massons.

  Doctor en Administració i Direcció d'Empreses (Universitat Ramon Llull). Llicenciat en Ciències Empresarials i Econòmiques i MBA per ESADE. Assessor de la candidatura de Barcelona als Jocs Olímpics. Membre de diversos consells d'administració. Consultor en anàlisi d'empreses i estratègia financera. Té disset anys d'experiència professional en el sector de serveis i el sector industrial.


 • Elisenda Tarrats.

  Doctora en Administració i Direcció d'Empreses per la UPC i llicenciada en Pedagogia per la UAB. Màster en Direcció de Recursos Humans per EAE i postgrau en Gestió de Recursos Humans i Relacions Industrials per l'IDEC-UPF. Ha estat degana de la Facultat d'Empresa i Comunicació UVic-UCC. Professora de Creació d'Empreses i responsable de la Unitat d'Emprenedoria de la UVic-UCC.


 • Jordi Tordera.

  Llicenciat en Traducció i Interpretació per la UVic-UCC i en Comerç Internacional per la UOC. Consultor sènior de l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d'ACCIÓ. Té una àmplia experiència en negocis internacionals com a cap de vendes, d'exportació o director general i ha treballat en entorns multiculturals a el Canadà, Alemanya, Bèlgica, Àustria i la Xina.


 • Rafa Vázquez.

  Llicenciat en Psicologia per la UB. Màster en Gestió de Recursos Humans i Desenvolupament Organitzacional i Programa de Direcció General per IESE. Director global en Gestió del Talent i Desenvolupament de Lideratge a Firmenich Internacional. Àmplia experiència en el desenvolupament de líders. Professor de formació executiva a ESADE.


Casos d'èxit


foto - emba Gemma

A nivell professional és vital el reciclatge constant, l'obertura a nous coneixements i tendències, i, sobretot, la voluntat de fer-ho millor cada dia. L'Executive MBA m'ha proporcionat eines útils i aplicables des del primer moment.

Gemma Degès Arimany, Directora d'operacions s'Anthesis Spain (Lavola)
foto - emba roger

L'EMBA no només ha ampliat els meus coneixements professionals, sinó que també ha transformat la meva manera d'abordar reptes i oportunitats. Aquest format híbrid fomenta un ambient d'aprenentatge dinàmic i un esperit d'equip excepcional.

Roger Molist, Responsable Contractació Pública BENITO URBAN
foto - emba maria libertad

Realitzar el Executive MBA ha estat una de les experiències més enriquidores, compartint aules virtuals amb companys empàtics i professionals. M'ha permès actualitzar, transformar i potenciar les meves habilitats.

Maria Libertad Human Achachau, Professional en Contabilitat

Procés d'accés


El procés d’admissió comença amb una primera entrevista on s’avaluarà la teva candidatura. L’objectiu de l’entrevista és el de garantir que la formació és adequada a les teves necessitats i que en puguis treure el màxim rendiment així com també assegurar la qualitat del grup que cursarà el programa.


Un cop finalitzat el procés d’admissió, has d’omplir el formulari de preinscripció i fer el pagament del 10% del preu del programa (mínim 200€).  

Aquest import va a compte de la matrícula i et reserva una plaça en el programa. Aquest import no està subjecte a descomptes. 


Si has estat admès al programa, podràs escollir formalitzar la matrícula abonant l'import en un únic pagament, o seleccionar un dels pagaments fraccionats i pagar al teu ritme. 
Pots consultar quines quotes s’adapten més al teu ritme al simulador que apareix al menú flotant de cada programa. L’import màxim fraccionable amb SeQura són 8.000 €. Aquesta opció només està disponible per a targetes de crèdit associades a entitats bancàries espanyoles. 


Tens el perfil per entrar al nostre programa?

Bonificacions i ajuts


Empreses i institucions que matriculin 3 o més alumnes: 10%
UVIC Alumni: 10%
Estudiants UVic: 10%

Consulta les bonificacions que pots obtenir durant el procés d’admissió.


Aquest programa es pot bonificar a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE). Una entitat que gestiona el crèdit que les empreses destinen a la formació dels seus treballadors.

Per a més informació sobre la bonificació a través de FUNDAE, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 881 55 22 o per correu bonificacio.fundae@uvic.cat 


Activitats


Test per mesurar el teu optimisme
Modalitat: 
Online
  |  
Idioma: 
Espanyol
  |  
Preu: 
Gratuït
Estàs liderant un equip? Saps com mantenir el teu equip motivat per assolir un objectiu comú?
Modalitat: 
Online
  |  
Idioma: 
Espanyol
  |  
Preu: 
Gratuït