Vés al contingut
SeQura - Universitat de Vic

Sabies que les nostres formacions poden ser finançades?

Som conscients que amb el ritme frenètic i el canvi constant, les necessitats formatives són imprescindibles per mantenir-se amb un perfil competitiu. Però no sempre es pot fer front a les inversions que els programes més actualitzats requereixen.

Formació continuada amb pagament fraccionat

L'Escola de Postgrau ha firmat un acord amb SeQura perquè tu puguis començar la formació continuada que vulguis i la puguis pagar després còmodament amb els terminis que s'ajustin al teu ritme de vida.

Escull invertir en el teu futur ARA, i paga DESPRÉS.

L'acord entre SeQura i l'Escola de Postgrau aplica a totes les formacions de llarga i curta durada de la nostra oferta formativa, des de cursos curts com màsters o postgraus.

Volem que els teus esforços se centrin únicament a invertir el teu temps a continuar creixent, aprenent aquelles competències i habilitats actualitzades que et permetran continuar avançant dins la teva carrera professional.

Un finançament còmode i flexible et permetrà fraccionar l'import de la matrícula amb 3, 6 o 12 quotes.

Com pots fraccionar l'import de la teva matrícula?

Quan facis la matrícula, podràs escollir entre dues opcions: pagament de l'import total de la matrícula amb pagament únic o bé pagament fraccionat amb SeQura.

Quan esculls el pagament fraccionat, SeQura et demanarà 5 detalls a través d'un SMS i obtindràs l'aprovació del finançament de manera immediata sense necessitat de compartir la teva nòmina o altra documentació. 
 

Si tens dubtes sobre aquest mètode de finançament, contacta amb nosaltres!