Vés al contingut
capcalera Direcció Comercial i Vendes

Perquè fer la formació en Direcció Comercial i Vendes de la UVic i EADA?

Penses que podries fer més per la teva empresa, però necessites les eines i coneixements adequats per fer-ho. El nou programa en Direcció Comercial i Vendes de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i EADA Business School és just el que necessites per transformar la teva carrera i afrontar els reptes actuals del mercat.

La situació actual: un entorn dinàmic i exigent

Com a director de departament comercial, cap de vendes o membre d’un equip comercial, estàs immers en un entorn cada vegada més dinàmic i canviant. Els mercats evolucionen ràpidament, les expectatives dels clients augmenten, i la competència és ferotge. Aquest escenari requereix una direcció comercial innovadora, adaptativa i flexible. Però, com pots aconseguir-ho?

El repte personal: estar a l'altura dels desafiaments

Et trobes davant la necessitat de dissenyar i gestionar plans comercials efectius, liderar i motivar el teu equip, i utilitzar sistemes d’informació que permetin monitoritzar i assolir els objectius de venda i rendibilitat. Potser sents que tens les habilitats bàsiques, però et falta la formació específica per portar-ho tot al següent nivell. Aquí és on el nostre programa entra en joc.

La solució: una formació pràctica i transformadora

En només vuit mesos, el programa en Direcció Comercial i Vendes et proporcionarà les eines i coneixements per liderar amb èxit. Aquí tens una mostra del que aprendràs:

  • Micro-segmentació i eficiència organitzativa: Entén els diferents segments del mercat i com dirigir-te a ells de manera efectiva.
  • Pricing estratègic i operatiu: Coneix les millors estratègies de preus per augmentar la rendibilitat.
  • Gestió de conflictes i CRM: Aprèn a gestionar els conflictes dins del teu equip i utilitza eines de CRM per monitoritzar l'activitat comercial.
  • Lideratge i gestió del talent: Desenvolupa les teves habilitats de lideratge per crear i motivar equips de venda efectius.

Una metodologia pràctica i accessible

La metodologia "Learning by doing" et permetrà entrenar-te en el procés de presa de decisions mitjançant casos reals. Les sessions presencials es fan els divendres a la tarda, compatibles amb les teves responsabilitats laborals i personals. A més, participaràs en un mòdul residencial a Collbató Residential Training Campus, on desenvoluparàs habilitats clau com el lideratge, el treball en equip i la comunicació.

Per què has de fer aquest programa?

  1. Per liderar amb confiança: Sentiràs la seguretat i confiança necessàries per assumir la direcció comercial de qualsevol empresa, independentment de la mida o el sector.
  2. Per potenciar el teu valor professional: Aquesta formació incrementarà el teu valor tant dins la teva empresa com en el mercat laboral.
  3. Per desenvolupar habilitats clau: Aprendràs a liderar, motivar i gestionar equips de venda de manera efectiva, adaptant-te a un entorn canviant.
  4. Per accedir a una xarxa de professionals: Compartiràs classe amb professionals del sector, creant un entorn d'aprenentatge ric i col·laboració.

El teu futur professional, a un pas de distància

No deixis passar aquesta oportunitat de transformar la teva carrera i liderar el teu equip cap al màxim potencial de vendes i rendibilitat. Visita la web del programa per obtenir més informació i descarrega't el catàleg. Si vols conèixer més detalls, demana una video-trucada gratuïta amb un expert del programa.