Vés al contingut
capcalera Direcció comercial i vendes

Nou programa en Direcció Comercial i Vendes de la UVic i EADA

En un món on l’entorn comercial és cada vegada més dinàmic i complex, tenir una direcció comercial innovadora, adaptativa i flexible és essencial per a qualsevol empresa. La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i EADA Business School han creat un programa que respon a aquestes necessitats: el nou programa en Direcció Comercial i Vendes.

Un programa de qualitat amb una visió pràctica

Aquest programa ofereix una formació d'alta qualitat tant acadèmica com humana. La UVic-UCC, amb 25 anys d’història, està compromesa amb les persones, el coneixement i el territori. EADA Business School, reconeguda internacionalment pels rànquings del Financial Times i The Economist, aporta la seva experiència i prestigi en la formació de directius. Junts, ofereixen un programa únic, dissenyat per a aquells que volen liderar equips de vendes amb èxit en un entorn VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity).

Perfil del participant ideal

Aquest programa és perfecte per a directors de departaments comercials, caps de vendes, o membres d’equips comercials que vulguin millorar les seves habilitats de lideratge i gestió en un entorn canviant. Si busques dissenyar i gestionar un pla comercial efectiu, potenciar les teves habilitats de lideratge i equip, i definir sistemes d’informació comercial per monitoritzar i assolir els objectius de venda i rendibilitat, aquest és el programa per a tu.

Què aprendràs?

En només vuit mesos, adquiriràs els coneixements necessaris per liderar una direcció comercial innovadora i adaptativa. Aquests són alguns dels temes clau que es tractaran:

  • Micro-segmentació i eficiència organitzativa
  • Pricing estratègic i operatiu
  • Gestió de conflictes i CRM
  • Monitorització integral de l’activitat comercial
  • Lideratge i gestió del talent

El programa inclou també una metodologia pràctica basada en la discussió de casos reals i l’ús de l’eina DISC per identificar i millorar el teu perfil relacional amb els diferents perfils del teu equip comercial.

Metodologia innovadora i flexible

Amb una sessió presencial a la setmana, els divendres a la tarda. Aquest programa està dissenyat per ser compatible amb les teves responsabilitats laborals d’una persona en un equip comercial. La metodologia "Learning by doing" et permetrà entrenar-te en el procés de presa de decisions mitjançant casos reals. A més, tindràs l’oportunitat de participar en un mòdul residencial a Collbató Residential Training Campus, una de les millors instal·lacions d’outdoor training d’Europa, on desenvoluparàs habilitats clau com el lideratge, el treball en equip i la comunicació.

Beneficis clau del programa en Direcció Comercial i de Vendes

  1. Lideratge i motivació d’equips de venda: Desenvolupa les teves habilitats de lideratge per crear i dirigir equips de venda que generin més valor a l’organització.
  2. Estratègia i innovació: Participa en el disseny del pla estratègic de qualsevol negoci i planteja noves estratègies comercials adaptatives.
  3. Control i optimització: Utilitza sistemes de gestió per monitoritzar l’activitat comercial i garantir un procés d’optimització continuada.
  4. Experiència pràctica: Desenvolupa un Pla de Vendes sobre un producte o servei real per a una empresa real, amb el suport d’un tutor.

Inscripció i més informació

No perdis aquesta oportunitat de potenciar la teva carrera i liderar el teu equip cap al màxim potencial de vendes i rendibilitat. Visita la web del programa per obtenir més informació i descarrega't el catàleg. Si vols conèixer més detalls, demana una video-trucada o inscriu-te a una de les nostres sessions informatives gratuïtes.