Vés al contingut
foto Inaugurem el Growth Mornings

Inaugurem el Growth Mornings!🚀

Aquest matí, des de l’Escola de Postgrau de la UVic, hem donat el tret de sortida a una iniciativa i extensió de l’esdeveniment anual Growth: el Growth Mornings! Aquest esdeveniment està dedicat al creixement humà i transversal de les empreses, i ha començat amb molta força a la Sala de Cinema – Aula Mercè Torrents de la UVic-UCC, amb la participació d'un centenar d'assistents.

Sòcrates, un format inesperat

En aquesta primera sessió, hem aplicat un format innovador inspirat en l'antiga teoria socràtica. Tal com Sòcrates plantejava les seves tres qüestions fonamentals:

1. És veritat?: Ens qüestionem si una afirmació és realment certa, buscant evidència objectiva.

2. És bo?: Examina la moralitat i la bondat de les creences o accions.

3. És necessari?: Reflexiona sobre la necessitat i la utilitat d'una acció o creença.

I en aquesta primera edició ho hem adaptat per explorar un tema molt actual: la Intel·ligència Artificial (IA) aplicada a les vendes.

Una ponència inspiradora amb Jordi Gili

La sessió ha estat liderada per Jordi Gili, un expert internacional en Social Selling i Digital Sales Transformation. Gili ha destacat com la IA pot ser una oportunitat real per als departaments de vendes, augmentant la productivitat i l'eficiència. "És una realitat a la qual no podem donar l'esquena", ha afirmat Gili, subratllant que la IA ens allibera de tasques administratives, permetent-nos dedicar més temps a l'atenció al client i a la presa de decisions estratègiques.

Presencialitat i networking: claus del Growth Mornings

L'Eduard Prats, coordinador de Desenvolupament de Polítiques Corporatives de la UVic-UCC i director de l'Escola de Postgrau, ha inaugurat la sessió amb un discurs de benvinguda. Ha ressaltat la importància de la presencialitat per ampliar coneixement i fer networking, i el rol de la UVic-UCC com a pont entre el món acadèmic i l'empresarial.

Un format enriquidor i interactiu

Durant la ponència, cada pregunta resposta per Jordi Gili ha estat seguida d'un interludi musical a càrrec de Raimon Galve, oferint moments de reflexió per assimilar els nous conceptes. Per tancar l'acte, hem realitzat una activitat de networking, The Growth Garden, dissenyada per fomentar els contactes professionals entre els assistents.

Aquest esdeveniment, organitzat per l'Escola de Postgrau de la UVic, connecta amb el nou programa en Direcció Comercial i de Vendes que ofereixen conjuntament la UVic i EADA. Jordi Gili, a més de ser un dels ponents més influents en el camp, també és professor d'aquest programa.

 

Escola de Postgrau, Impulsant la teva transformació