Vés al contingut
Executive MBA UVIC

El significat d'un Executive MBA

Què és un Executive MBA?

 

Un Executive MBA (Executive Master of Business Administration) és una formació d’alt nivell que t’equipa amb coneixement teòric i pràctic sobre diferents àmbits d’empresa. Adreçat a persones amb experiència laboral, amb objectius de créixer professionalment en el món empresarial, i que volen obtenir les eines necessàries per donar resposta a la complexitat del món empresarial actual. 

Seguidament, t’expliquem què busca una persona abans de cursar un MBA, què els frena, i quines modalitats d’MBA t’aboquen a l’èxit segons el teu perfil.

 

Per què fer un Executive MBA?

 

Com no pot ser d’altra manera, cada persona té motius únics per decidir cursar un Executive MBA. Durant les nou edicions del nostre programa, podem agrupar les motivacions principals dels estudiants que han confiat en nosaltres:

Una de les raons més clamants per cursar un Executive MBA inclou l’oportunitat d’augmentar el potencial salarial i l’accés a posicions laborals d’alt nivell. Després de cursar un Executive MBA s’espera que puguis ocupar posicions més sèniors i aquestes solen venir acompanyades de retribucions més competitives. Tot i això, aquesta formació ha d’anar acompanyada d’una experiència laboral que et permeti accedir a aquestes posicions.

Els emprenedors són un perfil molt habitual en totes les edicions de l’Executive MBA. L’Executive MBA et permet entendre els diferents models de negoci, i els coneixements de totes les àrees estratègiques d’una empresa, perquè puguis dur a terme les teves idees amb unes bases sòlides que t’acosten a l’èxit empresarial.  

Sorprenentment, més d’un 30% dels nostres estudiants són persones que ja ocupen posicions directives i alts càrrecs que lideren la transformació des d’un prisma ètic i responsable, que volen aportar valor amb coneixements d’empresa actualitzats. Propietaris, fundadors o persones amb perfils acadèmics d’altres àrees.

L’Executive MBA de la UVic-UCC rep una excel·lent valoració de les persones que comencen un nou projecte o cerquen una nova oportunitat laboral, volen fundar la seva empresa o actualitzar els seus coneixements amb les novetats empresarials més rellevants.  

Si bé és cert que les teves opcions de guanyar una millor retribució augmenten, aquesta no hauria de ser la teva única motivació. Un Executive MBA és una formació exigent i sempre vetllem que els nostres estudiants tinguin uns objectius clars que els permetin seguir motivats durant els períodes més demandants. 

 

Què temen els estudiants abans de cursar l’Executive MBA?

Tic-tac, tic-tac,...  

El temps és la principal preocupació dels estudiants abans de cursar l’MBA. Podríem dir que la majoria de persones que han cursat l’Executive MBA estan treballant. Perfils amb càrrecs i responsabilitats que s’han d’equilibrar amb la vida personal i que al cursar l’Executive MBA han d’ajustar les agendes.

Executive Master Business Administration

L’experiència ens confirma que transcorregudes les primeres setmanes, tots han començat una nova dinàmica que els permet continuar amb totes les responsabilitats. La càrrega del màster té en compte els perfils que accedeixen al programa i és prou flexible perquè tothom pugui seguir.

Durant les entrevistes d’admissió, hi ha un element que molt sovint surt tímidament. Estaré a l’altura? Podré seguir el nivell de la formació? O fins i tot, seré inferior a la resta de companys?  I aquí entre un factor clau, la teva motivació.  

Els objectius que t’han portat a cursar aquesta formació demostren que creus en el teu potencial i això t’ha de reafirmar que tu també pots. Tothom parteix de diferents punts i diferents objectius, i sols aquest fet, enriqueix el coneixement conjunt de tot el grup.

Un Executive MBA enriqueix no només per la formació que reps, sinó també per les persones que t’acompanyen. Professionals a punt per elevar els seus coneixements i posar-los a disposició per una millor societat. Donar resposta als reptes d’avui amb una mirada moderna, seguint exemple de casos d’èxit, amb curiositat i ganes d’aprendre.

Puntualment, ens trobem amb persones que dubten poder seguir el ritme d’alguna assignatura en concret, i en aquests casos sempre oferim una formació complementària abans de començar l’Executive MBA per assegurar que les persones admeses al programa podran seguir el ritme de tots els mòduls.

Executive MBA Online o Executive MBA presencial? Quina modalitat és millor?

 

Executive MBA

Una modalitat basada únicament en la presencialitat complica als participants a poder-ho combinar amb altres feines i responsabilitats. En canvi, una modalitat 100% online dona una flexibilitat increïble, però només pot ser exitosa si tens una disciplina extremada per seguir cada mòdul i no quedar-se sense motivació a la meitat del programa.

Clarament, cada opció té els seus avantatges, per aquest motiu, a la UVic-UCC hem agafat el millor de cada modalitat per assegurar la flexibilitat que permeti treballar segons els horaris de cada professional i ho hem combinat amb el seguiment presencial just i necessari que assegura que tots els estudiants estar al dia i segueixen el contingut de cada mòdul.

 

Què és diferent de l’Executive MBA de la UVic-UCC?

L’Executive MBA semipresencial. L’estructura guanyadora:

 

  • Sessions online sincròniques cada dijous a les 19:00 h
  • Projectes grupals que promouen el treball en equip, networking amb tots els participants de l’edició que al mateix temps asseguren un compromís mutu de seguir endavant amb tots els treballs.
  • Sessions presencials un divendres al mes al començar el mòdul, masterclass amb convidats excepcionals, i contacte directe amb tots els participants. El punt de presencialitat just que assegura als participants acabar un mòdul abans de començar el següent, sense deixar ningú enrere.
  • Vídeos de cada temàtica, material i recursos d’accés lliure proporcionats al principi de cada mòdul perquè puguis aprendre de manera flexible on i quan tu vulguis.  

Component sorpresa:

Durant el programa hi ha 5 sessions de coaching executiu personalitzat amb un expert per afavorir l’autoconeixement amb l’objectiu de desenvolupar el teu propi estil de lideratge.

Tractament únic:

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya vetlla per oferir a cada estudiant un tracte personalitzat. A l’Escola de Postgrau de la Universitat sempre trobaràs persones que prioritzaran les teves necessitats i inquietuds, per ajudar-te pas a pas a assolir els teus objectius.

En formacions d’aquest nivell, es duen a terme entrevistes d’admissió per assegurar que l’Executive MBA és el pas que necessites per fer realitat els teus objectius, com també per garantir l’èxit del conjunt del grup constituït en cada edició.

 

Executive MBA

 

#TLDR

Executive MBA de la UVic-UCC

Un Executive MBA (Executive Master of Business Administration) és una formació d’alt nivell adreçat a persones amb experiència laboral, amb objectius de créixer professionalment en el món empresarial. Els objectius principals per cursar un Executive MBA inclou l’oportunitat d’augmentar el potencial salarial i l’accés a posicions laborals d’alt nivell, emprenedors que volen obtenir els coneixements de totes les àrees estratègiques d’una empresa, o alts directius que volen mantenir-se competitius amb les últimes tendències i els coneixements més actualitzats. El temps és la principal preocupació dels estudiants abans de cursar l’Executive MBA, per aquest motiu a la UVic-UCC hem agafat el millor de les modalitats online i presencials i hem creat un model que et dona la flexibilitat per continuar treballant i ho hem combinat amb la presencialitat justa i necessària que assegura que tots els estudiants estan al dia i segueixen el contingut de cada mòdul, l’Executive MBA online amb mínima presencialitat.

En vols saber més?

Agenda la teva trucada personalitzada per resoldre tots els teus dubtes amb un expert en aquest enllaç.

 

Escola de Postgrau UVic,

Impulsant la teva transformació.