Vés al contingut
graduació-paranimf

Carles Grau demana encarar el futur amb "humilitat i flexibilitat" en l’acte de lliurament de diplomes als estudiants de màster, postgrau i doctorat

El nou Paranimf de la UVic-UCC ahir es va vestir de gala per celebrar la cerimònia de lliurament de diplomes als estudiants de màsters universitaris, màsters i postgraus propis, i doctorats del Campus Vic del curs 2021-2022. L’acte fou conduït pel periodista Jordi de Planell, antic alumne de la Facultat d’Empresa i Comunicació, i comptà amb la presència de Carles Grau, conseller en Tecnologia i Innovació i fins fa poc conseller delegat de la fundació Mobile World Capital Barcelona, que va apadrinar la promoció.

Durant la seva intervenció, Carles Grau va encoratjar tots els titulats i titulades a continuar-se formant durant tota la vida “en un món en què les tecnologies requereixen una gran velocitat d’adaptació”. I va demanar encarar el futur amb “humilitat i flexibilitat”, amb la vista posada als objectius de desenvolupament sostenible.

La vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Àngels Pinyana, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a la cerimònia i de presentar la formació contínua i l’oferta acadèmica de la UVic-UCC, que vol “fomentar l’adquisició de competències professionals que siguin útils en la inserció laboral i en desenvolupament de la trajectòria professional”.

Al llarg de la cerimònia, es van alternar testimonis d’estudiants dels diferents programes, i també hi va haver la intervenció de la directora del Servei de Carreres Professionals, Imma Casaramona, que va explicar què és i què ofereix el col·lectiu UAlumni, que aplega els titulats i titulades de la UVic-UCC.

En el parlament de cloenda, el rector de la Universitat, Josep Eladi Baños, va manifestar que “actes com aquest exemplifiquen la raó de ser de la universitat", referint-se a “la vocació de transmetre el coneixement a futures generacions de professionals i d’establir les bases de la futura generació del saber”. Per acabar, va posar destacar la nova Escola de Postgrau, “que és un pas més en la voluntat de tenir una oferta formativa que s’ajusti a les necessitats de les persones que volen continuar formant-se i a les necessitats de les empreses”.

En total, a la UVic el curs passat van finalitzar estudis de tercer cicle 617 alumnes, dels quals 411 corresponen a màsters universitaris, 158 són de màsters i postgraus propis, i 48, de doctorat.

L’acte va comptar amb la intervenció del grup musical InCrescendo que va posar punt i final a la cerimònia entonant el Gaudeamus Igitur.