Vés al contingut
FOTO NOTÍCIA

Activitat de Team Building amb els Estudiants de l'Executive MBA 2024

El passat dissabte 8 de juny, els estudiants de l'Executive MBA de la UVIC-UCC van participar en una jornada de team building dissenyada per reforçar la cohesió del grup, millorar la comunicació, fomentar la col·laboració i promoure un ambient de treball positiu i motivador. Aquesta activitat va ser una oportunitat única per a tots els participants d’aprendre i créixer junts en un entorn dinàmic i creatiu.


El dia va començar amb una presentació inicial seguida d'exercicis lúdic-introductoris que van permetre als participants conèixer-se millor. A través d'exercicis breus d'autoconeixement i role playing, els estudiants van començar a desenvolupar habilitats comunicatives essencials. Aquestes activitats inicials van establir una base sòlida per a les dinàmiques més complexes que seguirien.

A mig matí, els participants es van involucrar en una activitat creativa al claustre, on van pintar llenços de cartró amb pintures acríliques. Aquesta sessió va ser dirigida per una arquitecta i artista experta en PNL i coaching, qui va guiar els estudiants en l'exploració del treball en equip i el lideratge a través de l'art. La pintura col·laborativa va ser una experiència profundament enriquidora que va permetre als participants connectar amb idees i emocions profundes en un entorn protegit.


Després d'un dinar que va incloure un exquisit arròs cuinat a peu de taula pel càtering de FociCassola, la jornada va continuar amb una activitat teatral a la tarda. Els participants, guiats per un dramaturg i director de teatre, van crear i representar guions sobre lideratge i treball en equip. Aquesta activitat va combinar col·laboració i competició, i va fomentar la comunicació i la resolució de problemes de manera creativa i dinàmica.


La jornada va concloure amb una sessió de reflexió final, on els participants van compartir les seves experiències i els aprenentatges adquirits. Aquest moment va ser clau per consolidar els objectius de cohesió i col·laboració, deixant una impressió duradora en tots els participants.

 

Activitats de l'Executive MBA per millorar la comunicació i fomentar la col·laboració


Maria Dolors Crous, coordinadora de l'Executive MBA, va expressar el seu entusiasme per l'èxit de la jornada, destacant que un gran equip es construeix a través de la confiança, la complicitat i la il·lusió de créixer junts. Va subratllar la importància de viure experiències enriquidores en companyia, tal com es va viure durant aquesta jornada de team building. Crous va agrair a totes les persones que van fer possible l’esdeveniment, incloent la Carlota Riera Claret, Ivette Font Sánchez, el càtering de FociCassola i el personal de la UVIC-UCC, que cada any treballen amb il·lusió i ganes d’aprendre i millorar.


En definitiva, la jornada de team building va ser un èxit rotund, aportant valors essencials com la confiança i la complicitat, i fomentant la col·laboració i la creativitat en un ambient positiu. Aquest tipus d'activitats no només enriqueixen els estudiants a nivell professional, sinó que també fomenten relacions personals més sòlides i una millor cohesió de grup, essencials per al seu desenvolupament futur en el món empresarial.